Znamo kako kreirati savršenu poslovnu garderobu na +35. Inspirirani trendovima kreirali smo 4 nosiva looka
Znamo kako kreirati savršenu poslovnu garderobu na +35. Inspirirani trendovima kreirali smo 4 nosiva looka

Znamo kako kreirati savršenu poslovnu garderobu na +35. Inspirirani trendovima kreirali smo 4 nosiva looka

Iako je ljeto u znaku putovanja i odmaranja na plaži te nam je u glavi samo shopping za najdivnijim beachy komadima i predivnim kupaćim kostimima, ponekad i sami zaboravimo kako posao neće stati. Moramo se vratiti u realnost, te i dalje biti svjesni kako odlasci na posao ostaju obaveza svih nas. Kako bismo tople radne dane proveli u naj stylish modnom izdanju, za vas smo kreirali šarmantne i upečatljive outfite u vidu poslovnih uniforma. Inspirirali smo se ključnim trendovima, it nijansama te popularnim siluetama i pružili vam 4 atraktivne poslovne kombinacije. Svaki je reprezentacija određenog stila i estetike, tako da ćete zasigurno pronaći nešto što će vam se svidjeti. Isto tako, svi komadi dolaze s potpisom omiljenog business attire brenda – Massimo Dutti.

Effortless luxury look

Moćni business outfiti ovo ljeto su out, te aktualni trendovi nalažu nošenje lepršavih i romantičnih komada koji osim što izgledaju luxury i udobno, jako su prozračni i idealni za visoke ljetne temperature. Maxi suknja je ovogodišnji must have, a mi vam predlažemo da posegnete za modelom s printom. Čipkasta košulja također je popularan izbor, a ovaj look će dodatno oplemeniti. Od pregršt sandala, mi biramo strappy model s metalnim detaljem koji sve it djevojke nose, a look smo zaokružili predivnom pletenom torbom.

ljetne poslovne kombinacije Massimo Dutti

Pop of red is the way to go

Svake tople sezone, bar jedna nijansa zavlada modnom scenom, a ovoga puta, uz šarmantnu pastelnu paletu, to je atraktivna crvena. Elegantni i minimalistični komadi super su za radne dane, a uz to su jako jednostavni za stiliziranje. U ovom looku smo se vodili effortless lanenom ideologijom, te kreirali pop of red outfit. Odlučili smo se za klasične lanene bermude čija silueta laska svakoj građi te ženstvenu crvenu bluzu na jedno rame. Dodali smo predivnu suede torbu u najdivnijoj smeđoj nijansi. Odabrane mrežaste sandale u matching crvenoj jako dobro stoje na cijeli look.

ljetne poslovne kombinacije Massimo Dutti

Šarmantni print u trendu

Za ultimativne modne fanove koji odano prate sve mikro trendove, kreirali smo idealnu trendi poslovnu kombinaciju. Spojem ljetnog lana, životinjskog printa i viralne peplum siluete smo stvorili modernu i chic kombinaciju. Opuštene animal print hlače smo stilizirali sa šarmantnim peplum topićem, o čijoj popularnosti možete čitati ovdje, te dodali modni hit godine – mrežaste balerinke. U poslovni look smo dodali dašak luxury elegancije s pletenom torbom. Iako, svaki komad za sebe ne bismo ni pomislili nositi na posao, u cjelokupnom stylingu izgledaju profinjeno i stylish te unutar granica dress koda.

ljetne poslovne kombinacije Massimo Dutti

Dropwaist elegancija

Balon haljine su početkom ljeta najavile novu popularnu siluetu, a pored njih smo uočili i modnu opsesiju dropwaist haljinama. Takvih modela u Massimo Dutti ponudi ima pregršt, a mi smo izabrali bordo model koji stvara lijep kontrast sa smeđim detaljima. Haljinu smo stilizirali sa smeđom kožnom torbom i trendi japankama te dodali sunčane naočale oštrih linija. Ovaj look istovremeno je nosiv za posao, svečanu prigodu ili event, a možete ga iskoristiti i za vikend izlet na more.

ljetne poslovne kombinacije Massimo Dutti

Poslovne kombinacije smo kreirali specifično uz pomoć Massimo Dutti odjevnih komada i modnih dodataka, a sve ih možete pronaći na linku.

Foto: Massimo Dutti, Instagram (@viktorija_bieliune @felicitymbird)

Učitati još
Zatvori