Znamo kako će se zvati nastavak komedije Freaky Friday, tko se od glumaca vraća te kad stiže u kina
Znamo kako će se zvati nastavak komedije Freaky Friday, tko se od glumaca vraća te kad stiže u kina

Znamo kako će se zvati nastavak komedije Freaky Friday, tko se od glumaca vraća te kad stiže u kina

Nakon puno spekulacija i glasina, potvrđeno je da nam stiže nastavak filma Freaky Friday! Podsjetimo, riječ je o kultnom filmu iz 2003. godine u kojem Jamie Lee Curtis i Lindsay Lohan glume majku i kćer. One zamjene tijela nakon što pojedu magični fortune cookie iz kineskog restorana. Godinama su glumice u raznim intervjuima izražavale želju da ponovno glume te uloge, a sada im se ta želja i ostvarila.

Freaky Friday

Freaky Friday

Freaky Friday temeljen je na romanu iz 1972., a film iz 2003. nije prva adaptacija. Još 1976. izašao je film u kojem je glumila i mlada Jodie Foster. Međutim, Freaky Friday iz 2003. postao je onaj kojeg svi znaju. Komedija prati majku Tess (Curtis) i kćer Annu (Lohan) koje slučajno zamijene tijela nakon što pojedu fortune cookie iz kineskog restorana. Tako se Tess probudi u Anninom tijelu te mora navigirati srednju školu i novu simpatiju (Chad Michael Murray). Anna se probudi u Tessinom tijelu i mora naučiti kako biti samohrana i zaposlena majka. Film je režirao Mark Waters, koji je godinu kasnije režirao i Mean Girls s Lindsay Lohan. Sada će redateljsku palicu preuzeti Nisha Ganatra.

filmovi koji slave mame

Sada imamo nove informacije o nastavku. Jamie Lee Curtis na nedavnoj press konferenciji za svoj novi film Borderlands, otkrila je kako će produkcija novog filma uskoro završiti. Zvat će se Freakier Friday i bit će u produkciji Disneya. Lindsay Lohan, odnosno njezin lika Anna, sada je majka djevojčice te će uskoro dobiti i pokćerku. Dok pokušavaju shvatiti kako spojiti dvije obitelji, Tess (Curtis) i Anna otkriju kako će se njihova ‘zamjena’ možda opet dogoditi. Odlična je vijest da će osim same Curtis i Lohan, svoje uloge reprizirati i Mark Harmon te Chad Michael Murray! Upravo je Curtis otkrila kako je filmska ekipa najviše bila uzbuđena upravo zbog Murrayevog povratka i da su njegovog lika Jakea još više proširili.

Freakier Friday će u kina doći 2025. godine.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori