Smeđe nijanse za kosu koje bi ove sezone trebale biti na vašem radaru
Smeđe nijanse za kosu koje bi ove sezone trebale biti na vašem radaru

Smeđe nijanse za kosu koje bi ove sezone
trebale biti na vašem radaru

Jesen je pravo vrijeme za transformacije, a što je bolje nego osvježiti svoj izgled novom bojom kose? S dolaskom hladnijih dana i toplih zemljanih tonova prirode, mnoge žene biraju smeđe nijanse koje su klasične, elegantne i prilagodljive različitim stilovima. Ako razmišljate o promjeni, smeđa boja nudi bezbroj mogućnosti – od bogatih čokoladnih tonova do svijetlijih karamel nijansi. Evo nekoliko trendova koje vrijedi razmotriti za ovu sezonu.

Veliki povratak smeđe boje kose

Smeđa kosa, u svim svojim nijansama, doživljava pravu renesansu kao neosporni trend u svijetu ljepote. Naš Instagram feed preplavile su tamnije nijanse smeđe. Ne čudi nas, jer smeđa boja nije samo prirodna, već i svestrana i prilagodljiva svakom tonu kože i stilu. U posljednjim sezonama, smeđa boja kose postala je sinonim za sofisticiranost i eleganciju, privlačeći pažnju svih, ne samo trendsetera i poznatih osoba širom svijeta.

Kako održavati smeđu boju kose?

Za održavanje sjaja i zdravlja smeđe kose, ključno je koristiti visokokvalitetne proizvode za njegu kose, uključujući hidratantne šampone i regeneratore. Redovito posjećivanje frizera također pomaže u očuvanju svježeg izgleda boje.

U nastavku donosimo nekoliko ovosezonskih trendova.

Čokoladna smeđa

Topla, bogata nijansa čokolade već je godinama omiljena za jesenske dane. Ova duboka nijansa kose savršeno se slaže s tamnijim tonovima odjeće i nudi suptilan, ali sofisticiran izgled. Čokoladna smeđa idealna je za one koje žele postići luksuzan i sjajan izgled bez prevelikih promjena. Ova nijansa se također odlično kombinira s pramenovima u boji karamele ili meda, za dodatnu dimenziju i volumen.

 

Medeno smeđa

Ako volite toplije tonove, medeno smeđa nijansa je pravi izbor. Ova nijansa balansira između smeđe i zlatne, dajući kosi prekrasan sjaj, posebno na suncu. Karamel pramenovi su izvrsni za dodavanje svjetlosti tamnijoj smeđoj kosi, a ova nijansa pristaje gotovo svim tonovima kože.

Kestenjasta smeđa

Kestenjasta smeđa jedna je od najtraženijih nijansi ove sezone. Ova boja ima crvenkasti podton koji unosi toplinu u cijeli izgled, a posebno dolazi do izražaja na suncu. Kesten smeđa je savršena za one koji žele nešto hrabrije, a ipak klasično. Nijansa koja posebno pristaje ženama svijetle puti jer naglašava prirodni sjaj kože.

Bronde

Kombinacija smeđe i plave, poznata kao bronde, i dalje ostaje jedan od najpopularnijih trendova. Ova nijansa pruža najbolje od oba svijeta – smeđu bazu s plavim tonovima, što kosi daje nevjerojatnu dubinu i svjetlost. Bronde je idealna za one koje žele osvježiti svoju smeđu kosu svjetlijim tonovima, ali ne žele potpuno preći na plavu boju.

Smeđa boja kose postala je više od prolaznog trenda – postala je klasični izbor za one koji traže sofisticiranost, prirodnu ljepotu i svestranost. Ova topla nijansa donosi dozu elegancije i jednostavnosti u svakodnevni život, čineći smeđu boju kose neizbježnim trendom za sve zaljubljenike u modu i ljepotu.

Foto: Instagram (@milicaa_22_, @louisremyhair)

Učitati još
Zatvori