Ovo su naši omiljeni TV parovi svih vremena čiji smo ljubavni put obožavali pratiti
Ovo su naši omiljeni TV parovi svih vremena čiji smo ljubavni put obožavali pratiti

Ovo su naši omiljeni TV parovi svih vremena čiji smo ljubavni put obožavali pratiti

Svaki dan trebao bi biti posvećen ljubavi, no s obzirom na to da je danas Valentinovo, posebno se stavlja naglasak na romantiku. Već smo dali prijedloge za antivalentinovske filmove (za one kojima je puna kapa Valentinova), dali prijedloge kamo na romantičnu večeru te napravili listu za romantični Netflix & chill. Filmovi i serije često su oni koji nam stvaraju visoke standarde u ljubavi. Takav je slučaj i kod ovih 12 parova koje smo izdvojili. Ovo su naši najbolji TV parovi svih vremena.

Znamo da smo mnoge propustili, a i da neki s liste nisu završili sretno, no ne možemo ih ne voljeti.

najbolji TV parovi

Monica i Chandler

Daleko jedan od najboljih TV parova u povijesti su Monica i Chandler iz Prijatelja. Prvih par sezona nitko nije mogao očekivati da će uštogljena i hladna Monica završiti s uvijek sarkastičnim Chandlerom. Njihov ljubavni put bilo je divno za pratiti. Od prijatelja, preko avanture za jednu noć na Rossovom vjenčaju pa sve do skrivanja od ostatka ekipe. Monica i Chandler ispali su savršeni jedno za drugo, a na svu sreću su i seriju završili vjenčani s dvoje posvojene djece.

najbolji TV parovi

Jim i Pam

Američka verzija serije The Office ima nekoliko legendarnih parova, ali nijedan nije toliko sladak kao Jim i Pam. Kada ih prvi put upoznamo savršeno je jasno da su zaljubljeni jedno u drugo i da to svi znaju osim njih samih. Pam je naravno bila dugogodišnja zaručnica Roya koji ju je užasno tretirao. Zato su svi navijali za dan kada će Jim i Pam pronaći svoj put sebi. I dandanas nam je scena njihovog vjenčanja jedna od najslađih ikad.

najbolji TV parovi

Leslie i Ben

Moramo priznati da volimo one enemies to lovers parove, a upravo takvi su Leslie i Ben iz serije Parks and Recreation. Oni su savršen primjer najboljeg razvoja para u jednoj seriji. Kada se upoznaju, Ben predstavlja prijetnju Leslienom Odjelu za Parkove i rekreaciju. S vremenom moraju naučiti kako surađivati, a to dovede do velike ljubavi. Vrckava i vesela Leslie odlično izvlači pomalo uštogljenog Bena iz svoje komfor zone, a njihov geeky odnos nikada ne izgleda cringe ili forsirano.

najbolji TV parovi

Brooke i Lucas

Znamo da ovaj par na kraju nije završio skupa i da su Lucas i Peyton ti koji bi možda trebali biti na ovoj listi, no nikad nećemo preboljeti prekid Brooke i Lucasa. Par iz kultne teen serije One Tree Hill zapravo je bio jako dobar. Još uvijek stojimo iza toga da je Brooke puno bolja za Lucasa, a skupa su uvijek bili zanimljivi. Tome je možda pridonijelo što su glumci zapravo bili u braku. Podsjetimo, najpopularnija cura u školi Brooke, nenadano se zaljubila u dobrog dečka Lucasa. Ona je njegovu zabavnu stranu izbacila na vidjelo, a sve je propalo kad ju je Lucas prevario s Peyton. Ipak, u trećoj sezoni su se pomirili, no i drugi pokušaj je završio neslavno. U našoj glavi će ipak zauvijek biti skupa.

najbolji TV parovi

Joey i Pacey

Kao što je u One Tree Hillu Lucas u ljubavnom trokutu s Brooke i Peyton, tako je u Dawson’s Creeku Joey bila u ljubavnom trokutu s Dawsonom i Paceyjem. No, u ovoj seriji završila je s pravom osobom. Iako su svi predviđali kako će Joey biti sa svojim najboljim prijateljem Dawsonom, splet okolnosti doveo ju je do Paceyja. Njihove suprotne osobnosti savršeno su se upotpunjavali, a unatoč prekidima, uspjeli su pronaći ljubav na kraju serije. Joey i Pacey su još jedan enemies to lovers par kojeg obožavamo.

najbolji TV parovi

Jerry i Elaine

Iako zapravo u Seinfeldu nikad nisu dejtali (kada se Elaine prvi put pojavi, samo saznamo da je u prošlosti izlazila s Jerryjem, ali nije uspjelo), Jerry i Elaine su po svemu bili par. I dandanas postoje teorije kako su cijelo vrijeme bili zaljubljeni jedno u drugo te kako zato i nisu završili ni s kim. Sve veze koje su imali su propale, no njihovo prijateljstvo uvijek je preživjelo. Mnogi su navijali da završe u vezi, no to se nije dogodilo. Ali, jedna od teorija tiče se upravo zadnje epizode serije. Kada ekipa leti u privatnom avionu koji odjednom počne padati, Jerry kaže Elaine da joj mora nešto priznati. Prije nego što čujemo što je to, avion prestane s turbulencijama i Jerry ipak odluči šutjeti. Mnogi spekuliraju kako bi joj rekao da je voli. Jerry i Elaine su nam tako, najdraži par koji nikada nije bio skupa.

najbolji TV parovi

Harvey i Donna

It par serije Suits su definitivno Harvey i Donna, a fanovi su na njihovu vezu morali čekati dosta dugo. Otpočetka serije se osjeti njihova kemija, ali zbog svakakvih okolnosti i Harveyjeve emocionalne nedostupnosti, nije bilo sigurno hoće li ikada završiti skupa. Svaki put kad bi bili blizu tome da priznaju osjećaje koje gaje jedno prema drugome, nešto bi ih spriječilo. No, odvjetnik i njegova tajnica na kraju imaju sretan završetak, zadovoljavajući sve fanove ovog para.

najbolji TV parovi

Homer i Marge

Najbolji TV parovi ne mogu proći bez OG bračnog TV para – Homer i Marge iz omiljenih Simpsona. Ne smijemo ih zaboraviti jer su zaljubljeni već više od 700 epizoda. Unatoč svim ludostima, Homer i Marge se vole i to pokazuju često na najslađe načine. Njihov brak može biti ekscentričan, no oni su jedni od najkultnijih TV parova svih vremena.

najbolji TV parovi

Lily i Marshall

Priznat ćemo da smo tijekom prvog gledanja Kako sam upoznao vašu majku, navijali za Robin i Barneyja. No, kada smo bolje sagledali cijelu seriju, shvatili smo kako su Lily i Marshall daleko najbolji par u cijeloj seriji. Jedina konstanta (ako izuzmemo malu pauzu koju su uzeli), Lily i Marshall su jednostavno suđeni jedni za drugo. Oni su jedni od onih couple goalseva koji stvarno imaju najslađe scene. Iako nisu primarni par u seriji, mislimo kako su najbolji.

najbolji TV parovi

Miranda i Steve

Seks i grad imao je nekolicinu parova koje vrijedi spomenuti (Carrie i Big, Carrie i Aidan, Charlotte i Henry…), no nijedan nam nije toliko prirastao srcu kao Miranda i Steve. Odlučna i stroga odvjetnica Miranda u baru upozna ležernog i zabavnog Stevea i ostalo je povijest. Ono što je u početku trebala biti zabavna večer, pretvorilo se u puno više. Prošli su kroz svakakve probleme, prekide i neplaniranu trudnoću, a na kraju završili skupa. Zaboravit ćemo što se dogodi u spin offu serije.

najbolji TV parovi

Seth i Summer

Zaboravite Marissu i Ryana. Najbolji par serije The O.C. je Seth i Summer. Postali su jedan od najpopularnijih TV parova i apsolutni couple goals. Nitko nije očekivao da će se vesela bogatašica Summer zaljubiti u nerdy Setha koji vrijeme provodi igrajući igrice. Iako njihova romansa na papiru izgleda kao da ne može funkcionirati, Seth i Summer su kroz četiri sezone pokazali kako mogu pobijediti sve. Prolazili su kroz normalne probleme te uspone i padove, ali na kraju njihova ljubav pobijedi.

najbolji TV parovi

Fleabag i Hot Priest

Iako na kraju nisu završili zajedno, kemija između Fleabag i Hot Priesta je neupitna. Naravno, riječ je o svećeniku koji je odabrao vjeru stoga je bilo malo vjerojatno da bi ikada završili skupa, no nadali smo se. Riječ je o dvoje izgubljenih ljudi koji su se povezali i zaljubili, ali nekad ta ljubav nije dovoljna. Poznata je srcedrapajuća scena njihovog rastanka i one kultne razmjene. I love you. It’ll pass. Fleabag vrijedi pogledati zbog puno stvari, a jedna od njih je i ova veza.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori