Zagrebački je Advent čarobniji za još jedno gastro iskustvo – Rougemarin City je na mjesec dana postao Journal pop up We Love Local. Svi obožavatelji vrhunskih gastro užitaka cijelog će prosinca u samom srcu grada moći isprobati specijalni We Love Xmas menu, maštovitu reinterpretaciju tradicionalnih hrvatskih jela u street food varijanti. Sva ova adventska i Božićna jela su spravljena isključivo od lokalnih namirnica koje su uzgojili i proizveli sjajni mali domaći proizvođači, baš u skladu s filozofijom gastronomske platforme We Love Local.
Gastronomska platforma We Love Local, koja je u manje od godinu dana postojanja vratila u modu lokalnu hranu i sezonske namirnice, predstavila je jučer Journal pop up We Love Local i tim povodom okupila brojne ljubitelje vrhunske hrane, cijenjene chefove, gastro novinare, foodije, food blogere i poznate Zagrepčane koji su imali priliku uživati u inovativnom We Love Xmas meniju dostupnom tijekom cijelog prosinca u Rougemarinu City.
S adventskog gastro druženja projekta We Love Local, gosti su kući ponijeli goody bag ukusnog i poželjnog sadržaja. U njemu su svoje mjesto našli: prefine majstorske čokoladne pločice Artisan by Rougemarin okusa lješnjak – kulen za kojima čeznu ljubitelji prave čokolade, Red Hot Blue umak od borovnica i chilli papričica OPG-a Lisjak.
U goody bagu su svoje mjesto našle i tradicionalno proizvedene rakije Hedonica predivnih vibrantnih boja obogaćene samo prirodnim okusima.
Ukusni snack omogućit će ukusni kolačići Zvona Cateringa Finanzieri, kao i lješnjaci brenda Natura iz Marjan voća.
Svi gosti dobili su i must have rokovnik za 2020. te platnenu vrećicu, oboje s potpisom portala Journal.hr.
Kako nam je bilo na Journal Pop up We Love Local partyju u Rougemarin City pogledajte ovdje.
Cijeli menu JOURNAL X ROUGEMARIN WE LOVE XMAS, kojeg možete isprobati do kraja Adventa, pogledajte ovdje.
Foto: Sanja Tušek